orokoltem 2013.09.17. 15:57

Bemutatkozás

Szervusztok!

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy leírjam miként élem a milliomosok életét. Most 23 éves vagyok és egy fél éve elhunyt az egyik hozzátartozóm, aki busás vagyont hagyott rám, természetesen fel se bírtam dolgozni a beérkező ingert/inputot. Ezelőtt az életem nem volt túl fényes, nem volt sok barátom, se ismerősöm, barátnőt hírből hallottam csak. Anyagilag egészen tűrhetően állnak a szüleim, de tehermentesítettem őket ezzel a money-al. Az felsőoktatásból kiraktak, állandóan pénzzel húztak le és ezt inkább kihagytam. Van kettő nyelvvizsgám, egy érettségim és jogosítványom, ennyit sikerült letennem az asztalra magamtól. A csajok mindig kijátszották az érzelmeimet, titkon a mai napig reménykedem, hogy van olyan aki tudna szeretni, pedig nem tartom annyira rusnyának magam, túlsúlyos sem vagyok és egészen kulturáltan öltözködöm. 

Money, nem szerettem soha, minimális pénzmaggal boldog lehet az ember, de nekem sok van, NAGYON SOK. Erről álmodik mindenki, nem boldogít, de amit teszek velem az boldoggá tesz. Mindig az motivált, hogy amikor irigykedik valaki akkor attól nem lesz neki több, én akkor vagyok boldog, ha valakinek jó. Fasz felfogás mi? Főleg egy taknyos újgazdag köcsögtől. Kikérem magamnak, nem szolgáltam rá erre a pénzre, de a lelkiismeret furdalásomat próbáltam személyes jótékonykodással palástolni. Sikerült, magamra az első időszakban egy kurva forintot sem költöttem, a szüleimet beraktam a kocsiba, adtam nekik málnát (péz) és mondtam, hogy hova tessenek menni. Szeretem az technika vívmányait, nagy Apple rajongó vagyok, szeretem az autókat, az órákat, szeretek modellezni, van modell vasutam is amit örököltem apukámtól (ja, ezt is), szeretek fotózni, szeretem a rendes lányokat és régimódi vagyok.

Nem is lennék érdekes, ha nem lennék geci egy kicsit. Ugyanis van olyan akivel köcsög vagyok, erről is fog szólni a blog nagyjából. Képeket, videókat ne is várjatok, nem tervezem ezek publikálását. Akkor teszek képet, ha illusztrálok valamit vele, így majd egy-kettő képet lökök, persze szigorúan gyári képeket!

További sztorikért stay tuned folks! Sziasztok!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orokoltem.blog.hu/api/trackback/id/tr925520790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jack Riper 2014.10.27. 10:40:23

szar lehet ha minden megoldodik egy csapásra mert az élet közel sem olyan hogy probléma nélkül élhető mindig kell bele feladat ha nincs akkor majd csinálsz magadnak------ azt írod adakozol hát velem is megtehetnéd persze csak ha akarod, jól jönne pár tíz millió vagy üzletrész mert dolgozni szeretnék és építeni valamit aminek lenne értelme ja és tartozni valahova ahol fontosnak tartanak. universalis embernek tarom magam de ma erre nem nagyon van szükség inkább a specialistákat szeretik az nekem unalmas---szeretem a kihivásokat de az indulás nagyon nehéz támogatás segítség vagy pénz nélkül------ legyen szép életed és vigyázz arra amit rád hagytak
süti beállítások módosítása